Samtaler

Bestil tid til din første samtale på telefon 21 22 31 58

Der kan ske meget godt på en time, og det vil der også mellem vores samtaler, for du får forslag til gode fokuspunkter til vi ses igen. Regn med 3-6 samtaler – måske 10 – alt efter dit emne, og hvad du vil gøre ud af det.

Det praktiske

Samtalerne foregår på Nørretorv 14, 1. sal, Espergærde – 2 minutter fra stationen – gratis parkering.

Eller på Skype, Facetime eller telefon.

Betal kontant, ved bankoverførsel eller med Mobilepay.

Pris            

1 times samtale, 850 Kr.                                                                

Klippekort:

3 x 1 times samtale 2.400 Kr.                                  

6 x 1 times samtale 4.500 Kr.                                 

Alle priser er incl. 25% moms. Samtalerne varer 1 time pr. gang og kan ikke deles op i mindre klip.

Ring til mig

Overvejer du et samtaleforløb, er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på 21 22 31 58, så vi lige kan mødes i telefonen. Det koster ikke noget. Du skal jo vide, hvordan kemien er, før du beslutter dig.

Kunderne siger …

 

  • Vores samtaler har forandret mit liv. Jeg føler mig som et nyt menneske med mod på livet …

 

  • Lone er meget nærværende og stiller helt konkrete spørgsmål, som giver mig overskud til at prøve mig frem. Det er en god måde at holde fast i processen, det er brugbart her og nu – og det sætter meget i gang i mig. Jeg er imponeret.

 

  • De ugentlige samtaler har givet mig styrke og fokus til at blive ved, lige netop på de tidspunkter, hvor jeg tidligere tænkte, nu kan det også bare være lige meget. De har også betydet, at jeg i nok den mest intensive periode i mit liv, fuld af småbørn, bleer, hverdag, travlhed, vasketøjsbunker og meget lidt fritid – alligevel kunne tabe kiloene og holde vægten støt og roligt. Alene ville jeg ikke have haft tålmodigheden og udholdenheden.

 

  • Det har altid været opmuntrende at tale med Lone. Der har aldrig været en eneste løftet pegefinger – tværtimod har Lone på sin stille og rolige måde, givet mig ros for det, jeg faktisk har gjort. Især når det er gået lidt langsomt, har samtalerne holdt mig fast i, at det er gået den rigtige vej.

 

  • I mine samtaler med Lone har jeg lært om mine værdier og grænser – og om at adskille de væsentlige områder fra tanketummel. Jeg har så at sige fået skilt skidt og kanel. Jeg har lært at tage mig selv mere alvorligt, at se på mig selv med kærlige øjne og tage ansvar for min egen lykke.